Naleśniki z kapustą i grzybami
Nie wszyscy wiedzą, że tradycyjną, wigilijną kapustą z grzybami można faszerować nie tylko kulebiaka, pierogi, czy paszteciki ale także… naleśniki.
Pokochałam je od pierwszego kęsa i jestem pewna, że i Tobie przypadną do gustu. A do tego prezentują się bardzo apetycznie.
W przepisie znajdziesz moją podpowiedź, jak w szybki sposób zamienić naleśniki w nieco mniej fit krokiety.
Wartości odżywcze (1 porcja)
- Energia: 115,2 kcal
- Białko: 5,2g
- Tłuszcz: 4,4g
- Węglowodany: 15g
- Ładunek glikemiczny: 6 (niski)
Pełną listę składników oraz sposób wykonania przygotowałam w formie pliku .PDF. Skorzystasz z niego w formie elektronicznej lub wydrukujesz i zachowasz na kolejną okazję.
Aby pobrać kompletny przepis ze wszystkimi wskazówkami, wpisz poniżej swój adres e-mail, na który chcesz otrzymać link do przepisu.
Śledź koniecznie mój zdrowszy kalendarz adwentowy. Już jutro w okolicach godziny 10:00 pojawi się nowy przepis wraz z dedykowanym polem do podania maila w celu pobrania przepisu.
Udało się! Przepis już leci na Twojego e-maila.
W ciągu kilku chwil otrzymasz na podany adres e-mail wiadomość z przepisem
Jeśli nie możesz znaleźć wiadomości, zajrzyj do spamu, zakładki oferty, powiadomienia czy inne.
🎁
Smacznego odkrywania zdrowSZego stylu życia podczas Świąt!
W wolnej chwili zajrzyj do mojego sklepu. Znajdziesz tam m.in. moje autorskie ebooki z przepisami, gotowe diety, bon podarunkowy oraz współpracę ze mną jako dietetykiem i psychodietetykiem. Zapraszam serdecznie.